Vorige winnaars

Home / Vorige winnaars
Sharon van Dort

DSC_3038-638x330Totaal overdonderd, dat is wat Sharon was toen ik haar kantoor binnenliep! Stiekem heb ik met haar collega’s afgesproken dat ik vandaag op kantoor langs zou komen om Sharon te verrassen.
Sharon vroeg zich al af waarom 10.45 uur in haar agenda vrijgehouden was, nou omdat wij haar kwamen verrassen! Uit al onze trouwe volgers hebben wij Sharon uitgeloot als ‘PA van het jaar 2015′.

Alleen met mijn komst en de prachtige bos bloemen al was Sharon totaal verrast en wist totaal niet wat ze moest zeggen. Maar wat ze niet wist was dat wij nog veel meer voor haar in petto hadden. Als ‘PA van het jaar 2015′ hebben wij Sharon verrast met:

DSC_3043

“En wat willen jullie hiervoor terug?” vroeg Sharon. “Behalve dat jij geniet van al jouw prachtige prijzen, helemaal niks!” want daar is het tenslotte Secretaressedag voor!

Maar natuurlijk verrassen wij meer dan een secretaresse met mooie prijzen! Houd de websitewww.secretaresseweek.nl in de gaten en wie weet win jij ook een prachtige prijs!

PA-van-het-jaar-2015

Loes Fok

winaar_2011_1Vorige jaar hebben wij deze titel voor het eerst uitgereikt aan Secretaresse Loes Fok, Zij werd tijdens de secretaresseweek verrast met het bericht dat zij PA van het Jaar was geworden. Dit betekende dat zij het uitgebreide secretaressecadeau zou ontvangen met daarin tientallen cadeaus.
Dat jaar zijn we bij Loes langs geweest om te vragen hoe zij het heeft ervaren.

“Dit is echt iets unieks om mee te maken. De waardering van alle mensen om je heen, en AL DIE PRIJZEN! Niet normaal meer. De hoofdprijs 2 KLM Tickets gaan we deze zomer verzilveren. Het wordt een mooie reis met het hele gezin.
Daarnaast heb ik zoveel prijzen gewonnen: van een design paraplu, tot weekendjes weg, een mooi op maat gemaakt mantel pakje, Veluwse bron bonnen, wijnen, fruit, een boekje, de event manager heeft me op het goede spoor gezet voor een teambuilding dag deze gaat 10 februari plaats vinden. Op de laatste dag van het ballonvaartseizoen ben ik nog samen met mijn zoon de lucht in gegaan. Ook echt een super ervaring.
Een opleiding naar keuze bij IMK moet ik nog gaan kiezen dat gaat ook dit jaar gebeuren, de dresscoach staat ook nog op de planning. En dit was nog niet alles. Het is gewoon teveel om op te noemen.

winaar_2011_2De enige reden dat je dus niet mee zou moeten doen, is als je echt geen tijd hebt om weekendjes weg en leuke dagjes uit te plannen. Mijn advies geeft je nu op voor de PaCard en maak kans op deze mooie titel! Ik wens jullie veel succes toe en ben benieuwd wie dit jaar gaat worden”

Ingrid van Gijs

pa2012Uit de vele interessante, leuke en pakkende motivaties die we ontvangen hebben sprak de bijzondere nominatie van Erwin Tichem, de baas van Ingrid ons het meest aan. Erwin eindigde zijn prachtige betoog met:”Hopelijk begrijpt u uit dit verhaal dat Ingrid absoluut de ultieme Personal Assistant is en niets minder dan dat!”

Reden genoeg voor PA.nl om een totaal verbouwereerde Ingrid in Gouda te verrassen met de titel:’Pa van het jaar’ en alle daarbij behorende eer en fantastische prijzen!

Zo heeft ze van Globe Business Travel een ticket ontvangen voor een werelwijde bestemming naar keuze. Daarnaast mag ze gaan ballonvaren, een training naar keuze volgen, een weekend naar zee, heerlijk dineren, naar Slagharen en uitgebreid genieten van wellness. Ook heeft ze vandaag een PaCard, bloemen, champagne, fruit, kookboek, secretaresseboek, strandtas, een jaarabonnement, een persoonlijk tegeltje en een taart ontvangen, die ze uiteraard wel met haar collega’s moet delen.

Wij feliciteren Ingrid van harte met de titel PA van het jaar en willen alle sponsoren uiteraard bedanken voor alle cadeaus.

#accordion-6287a7c681366 .mk-accordion-pane .inner-box{background-color: #fafafa;}